Reguli de utilizare site

Fiecare vizitator al site-ului carti-de-citit.ro se presupune ca a citit si a acceptat termenii si conditiile expuse in prezentul document. In cazul in care acesta nu este de acord cu acest lucru, este rugat sa paraseasca pagina pe care se afla.

1. Astfel incat sa putem pune la dispozitia publicului cele mai bune servicii, care sa fie constant imbunatatite, site-ul colecteaza anumite informatii care sa ne ajute in aceasta situatii, colectarea realizandu-se prin plasarea si utilizarea cookie-urilor, niste fisiere de tip text foarte mici despre care se pot afla mai multe informatii prin accesarea acestui link.

2. Pentru ca activitatea noastra sa poata continua, in corpul articolelor publicate pe site-ului carti-de-citit.ro sunt plasate link-uri de afiliere. Prin cumpararea unor carti in urma utilizarii link-ului respectiv noi primim un anumit procent din costul total al cumparaturilor. Acesta reprezinta un sistem de tipul win-win, toate partile iesind in castig (adica si noi, dar si tu, cumparatorului).

3. Orice comentariu lasat la unul dintre articolele trebuie sa fie scris in limba romana, folosind un limbaj civilizat, neagresiv, fara a fi aduse jigniri unuia dintre membrii echipei, a unui vizitator al site-ului, ori oricarei alte persoane fizice sau juridice.

4. Textele, imaginile si alte materiale care se pot gasi pe site-ul carti-de-citit.ro si sunt puse la dispozitia publicului nu pot fi preluate integral sau partial, cu scop comercial sau necomercial, fara a se fi obtinut inainte acordul scris al administratorului sau al unuia dintre redactorii caruia ii apartine textul in cauza. Orice incalcare a acestui punct se pedepsete potrivit legislatiei in vigoare.