Despre noi

Proiectul carti-de-citit.ro a luat nastere din pasiunea pentru carte pe care o au trei tineri dinamici din Bucuresti, si anume Mihai, Liviu si Andreea, care au luat hotararea de a pune bazele unui site in jurul caruia sa incerce sa adune o comunitate cat mai mare de tineri care adora sa citeasca carti, neavand importanta daca este vorba de beletristica sau nu.

Ce vei gasi mai exact pe site-ul carti-de-citit.ro? Raspunsul este unul foarte simplu: vom incerca sa oferim mai multe articole care sa te ajute sa afli mai multe lucruri despre cartile tale preferate, precum si sa afli informatii despre cartile pe care nu ai apucat sa le citesti inca si pe care noi ti le recomandam datorita impactului pe care l-a avut asupra noastra.

De asemenea, fiind vorba de un site construit in jurul unei comunitati tinere, ne dorim ca interactiunea dintre vizitatori si echipa carti-de-citit.ro sa se realizeze cat mai constant, astfel incat sa se creeze o relatie de prietenie cat mai stransa. Rubrica de comentarii il asteapta pe viecare vizitator in parte sa aduca completari, precum si sa propuna alte carti de citit pe care poate noi nu le-am luat in considerare.